Kék hírek

2022.01.05. 08:10

Rendőrségi hírek a megyéből

Illusztráció

Büntetések. A Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság hétfőn 95 büntetést osztott ki közúti kihágások miatt, az ezekből befolyt összeg 22.995 lej. Elvettek továbbá tíz jogosítványt és hat forgalmi engedélyt. Gyorshajtás miatt 31 büntetést osztottak ki, 17-et biciklisek szabálytalanságaiért, 12-t szabálytalan előzésért, 10-et a biztonsági öv használatának elmulasztásáért és 22-t egyéb kihágásokért. 

 

Ittasan. A rendőrség elfogott hétfő délután fél hat körül a 280-as jelzésű községi úton, Berettyókirályin (Chiraleu) egy 42 éves helyi férfit, aki ittasan vezetett egy személyautót. A férfi légalkoholszintje 0,42 mg/l volt. Eljárás indult ellene.  

 

Lopás. A rendőrség 24 órás előzetes letartóztatásba helyezett hétfőn egy 21 éves nagyváradi és egy 17 éves tenkei fiatalembert, akiket minősített lopással vádolnak. A rendőség nyomozása során kiderült, hogy 2021. december 29-ről 30-ra virradóan engedély nélkül bementek egy tenkei kereskedelmi egységhez, ahonnan használt autóalkatrészeket loptak el, összesen 50 ezer lej értékben. Elvittek hat darab gépjármű-katalizátort, 30 turbó fúvógépet, 20 indítógenerátort és 15 villanymotort. Kedden a fiatalokat bíróság elé állították. További vizsgálat folyik az ügyben.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában