Kék hírek

2021.12.23. 07:48

Rendőrségi hírek Bihar megyéből

Illusztráció

Büntetések. A Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság december 13-án és 14-én 118 büntetést osztott ki közúti kihágások miatt, az ezekből befolyt összeg 40.455 lej. Elvettek továbbá tíz jogosítványt és hat forgalmi engedélyt is. Gyorshajtás miatt 32 büntetést osztottak ki, nyolcat a biztonsági öv használatának elmulasztásáért, kettőt ittas vezetésért, kettőt szabálytalan előzésért és 68-at egyéb kihágásokért. 

 

Tettenérés. A rendőrség tetten ért kedden négy, 21 és 46 év közötti bondoraszói (Budureasa) férfit, akik egy Kereszély (Cresuia) melletti erdős részen engedély nélkül 18 karácsonyfának való fenyőt vágtak ki. Az ügyben eljárás indult. 

 

Faügylet. A 149-es jelzésű községi úton, Pusztahodoson (Hodişel) kedd este 22 órakor a rendőrség elfogott egy 40 éves alsókocsobai (Cociuba Mare) férfit, aki egy kisteherautóval két köbméter fát szállított engedély nélkül. A fát elkobozták, a férfi ellen eljárás indult.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!