Szabályellenesség

2021.03.03. 12:08

Rendőrségi hírek a megyéből

Fotó: Illusztráció

Ütköztek. Nagyváradon, a Henrik Ibsen és az Aleea Călinului utcák kereszteződésében történt közúti baleset hétfőn, délután fél négy körül. Egy 34 éves nagyváradi nő nem adta meg az elsőbbséget, behajtott a kereszteződésbe, ennek következtében pedig ütközött egy, a Henrik Ibsen utcán szabályosan közlekedő járművel, melyet egy 47 éves váradi férfi vezetett. A balesetben résztvevő férfi és annak utasa, egy 46 éves nő, enyhe sérüléseket szenvedtek.

Baleset. Szintén hétfőn, 22 óra körül történt ütközés a December 1 park mellett, amikor egy belényesi, 24 éves nő nem adta meg az elsőbbséget egy másik járműnek, így nekiütközött. A 37 éves hegyközpályi férfi, aki a második autót vezette, és annak 48 éves utasa, enyhe sérüléseket szenvedett.

Ittasan. Jogosítvány nélkül és ittas állapotban vezetett elektromos robogót egy 46 éves nagyváradi férfi hétfő este Nagyváradon, az Oneștilor utcán. A férfi nekiütközött az előtte haladó személygépjárműnek. A balesetben senki nem sérült meg. A rendőrök a helyszínen megállapították, hogy a férfinak nincs jogosítványa, a robogónak rendszáma, az alkoholteszt pedig 0,83 mg/l légalkoholszintet mutatott ki.

Délelőtt, ittasan. Nagyváradon, a Téglavető (Dacia) utcán autóval haladt az a 42 éves helyi férfi, akit a rendőrség ittas vezetésen kapott, úgy, hogy az illető jogosítvánnyal sem rendelkezik. A helyszíni teszt szerint a férfi légalkolholszintje 0,32 mg/l volt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!