Bulvár-celeb

2023.05.23. 05:50

Most már biztos: Marics Petinek Tóth Andi a nőideálja

Tóth Andit egy Tóth Andi kinézetű nőre cserélte az énekes.

Tavasszal derült ki, hogy Marics Peti és Tóth Andi szakítottak, ráadásul meglehetősen viharos körülmények között. A fiatal énekes ennek ellenére egyáltalán nem szomorkodik, és állítólag már új barátnője is van.

Színházi berkeken belül már egy ideje nyílt titok a két fiatal kapcsolata: „Nagy téma volt bent hátul, amikor Peti eljött megnézni a színdarabot” – mondta névtelenül Kovács Gyopár egyik kollégája, miután egy podcastben Marics Peti is beszélt arról, hogy nemrég látta az Aranylakodalom című darabot. Bár a híreszteléseket egyik érintett fél sem erősítette meg, a fiatalok követik és lájkolják egymást a közösségi oldalakon, sőt, Gyopár a ValMar formáció legújabb klipjében is szerepel, menyasszonyt alakít, a rajongók pedig egy esküvőt is láthatnak majd.

A netezők közül sokan nem nézik jó szemmel, hogy Peti szerepelteti Gyopárt a videóklipjeiben, egyesek szerint minden barátnőjének ez a sorsa, ami a szakítás után kínos helyzetet eredményezhet. Az pedig mindenkinek feltűnt, hogy a 24 éves Gyopár kísértetiesen hasonlít Andira, akár ikertestvérek is lehetnének. 

Nemcsak a hajuk hasonló, de az arcuk, a nagy, kifejező szemük és az alakjuk is kísértetiesen hasonlít.

Ha ez nem lenne elég, Marics még rá is tett egy lapáttal! Gyopár ugyanis a legújabb, Túl nagy falat című videóklipben is szerepel, méghozzá igencsak dögös szerelésben. Egy pánt nélküli, fényes zöld csőtopot visel egy élénksárga dzsekivel, a sminkje igazi feltűnő partismink, a haját pedig hátrafésülte a mesterfodrász – így egy az egyben olyan, mint az énekes volt barátnője, Tóth Andi – írja a Bors.

Forrás: Bors 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában