ERDON Országos hírek

2017.06.20. 17:02

C. Predoiu: teljesen természetes, hogy kizárjuk azokat, akik megszavazzák a bizalmatlansági indítványt

Cătălin Predoiu, a Nemzeti Liberális Párt (PNL) képviselője azt nyilatkozta kedden, hogy meggátolták a Szociáldemokrata Párt (PSD) próbálkozását, hogy elárulják a román érdekeket és hogy természetes az, hogy kizárják azokat a liberális képviselőket, akik megszavazzák a bizalmatlansági indítványt.

Cătălin Predoiu, a Nemzeti Liberális Párt (PNL) képviselője azt nyilatkozta kedden, hogy meggátolták a Szociáldemokrata Párt (PSD) próbálkozását, hogy elárulják a román érdekeket és hogy természetes az, hogy kizárják azokat a liberális képviselőket, akik megszavazzák a bizalmatlansági indítványt. Szerintem ez egy teljesen természetes dolog. Mindenki, aki jobbra vagy balra lép most, amikor szilárdan ki kell állnunk a románok érdekei mellett, annak mennie kell a PNL-ből - jelentette ki Predoiu.

Hozzátette: a PNL jelentős szerepet játszott abban, hogy kisiklottak a PSD és az RMDSZ tárgyalásai.

Sikerült, ideiglenesen legalábbis, meggátolni azt, hogy a PSD elárulja a román érdekeket. A PNL-nek jelentős szerepe van abban, hogy a tárgyalásokat félbeszakították. Nem tűrjük, hogy Dragnea pártja Románia esetleges ellenségeinek kezére játssza az ország érdekeit. (...) Felhívjuk Liviu Dragnea figyelmét, hogy bizonyos dolgokról nem beszélünk, nem tárgyalunk, és soha meg nem változtatjuk - nyilatkozta Predoiu.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!