Erdon - Nemzetkozi

2011.06.20. 08:24

Közúti baleset Hegyeshalomnál

<p>Egy sávon, váltakozó irányú forgalommal, rendőri irányítás mellett újraindult a forgalom az M15-ös autóútnak a hétfőre virradó éjjel történt súlyos baleset miatt korábban lezárt szakaszán Hegyeshalomnál – közölte a rendőrség hétfő reggel az MTI-vel.</p>

 

Kocsis Tünde, a Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője hozzátette: egyszer még, körülbelül negyedórára le fogják állítani a forgalmat, amíg daruval elmozdítják majd helyükről a járműroncsokat. Az autóúton két Szlovákia felől érkező - egy szlovák és egy lengyel - kamion érintőlegesen összeütközött. Emiatt a szlovák kamion a másik útpályán frontálisan karambolozott egy cseh autóbusszal, amelyben két gépkocsivezető és ötven, részben mozgássérült utas ült. A szlovák kamion kigyulladt, a vezetője meghalt. A másik halálos áldozat az autóbusz váltósofőrje. A baleset nyomán tíz utas súlyos, negyvenegy könnyebb sérüléseket szenvedett, őket a győri, a tatabányai és a mosonmagyaróvári kórházba vitték.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!