ERDON Helyi sport hírek

2014.09.21. 16:21

Lábtenisz a városközpontban

<p>Nagyvárad - Először iskolások mérkőztek meg az Európai Mobilitás Hetén belül megszervezett péntek délutáni lábtenisz bajnokságon, a Szent László téren megalakult pályán. Nyolc, két személyből álló csapat állt össze, s a dupla kiesés rendszere alapján zajlott a megmérettetés.

Nagyvárad - Először iskolások mérkőztek meg az Európai Mobilitás Hetén belül megszervezett péntek délutáni lábtenisz bajnokságon, a Szent László téren megalakult pályán. Nyolc, két személyből álló csapat állt össze, s a dupla kiesés rendszere alapján zajlott a megmérettetés.

A bírók Gabriel Antal, valamint Ioan Creţ hivatásos játékosok, a Crişul Sportklub tagjai voltak. Az ifik után a felnőttek bajnoksága következett, itt szintén nyolc csapat versenyzett. A két bajnokság döntője egyszerre zajlott, előtte Gabriel Antal és Ioan Creţ tartott bemutató mérkőzést.

Az első díjazott csapat tagjai egy-egy 150 lejes vásárlási utalványt kaptak, a második díj is utalvány volt, emellett kupákat, okleveleket, sportmezeket nyertek a résztvevők.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!