ERDON Helyi sport hírek

2011.07.07. 09:27

Drift–fesztivál Máriapócson

Szombaton a máriapócsi RabócsiRing versenypályára látogatnak Európa legjobb drift versenyzői. A King of Euorpe Drift futamra közel 50 pilótát várnak több mint 10 országból.

Szombaton a máriapócsi RabócsiRing versenypályára látogatnak Európa legjobb drift versenyzői. A King of Euorpe Drift futamra közel 50 pilótát várnak több mint 10 országból.

Mire számíthat az, aki ellátogat a Szatmárnémetitől alig 70 km–re fekvő településre? „A rendezvény főszervezője a Hunakamo Drift sportegyesület tömény és utánozhatatlan drift hangulatot fog varázsolni a RabócsiRing szentélyében!” – írják közleményükben a rendezők. „A Magyarországon kívüli versenyzők jellemzően japán gépsárkányokat hajtanak, így a közel 50 autóból még az is elképzelhető, hogy a propelleres márka a háttérbe fog szorulni” – olvasható a drifting.hu honlapon.

A versenynap látványosságait tovább fűszerezik Team Drift-futamok. Itt csapatokba verbuválva küzdenek egymás ellen a versenyzők, a cél pedig nem más, mint a tökéletes szinkronban való csúszás. Továbbá elképesztő versenytempó, tsuisio (páros) csaták, esti futamok, drift–taxi várja az érdeklődőket. Természetesen az elmaradhatatlan betétprogramok sem hiányozhatnak. Tehát az autósport szerelmeseinek egy tökéletes nyári kikapcsolódást nyújt a verseny. A jegy ára 2500 forint.

Programtervezet

9 óra: kapunyitás és Team Drift–edzés. 10.15 óra: kvalifikáció. 11.30 óra: bikinis kocsimosás. 12 óra: Drift Taxi. 13 óra: felvonulás. 13.30 óra: bikinis kocsimosás. 14 óra: Team Drift and Show. 15.30 óra: Drift Taxi. 16.30 óra: King Of Máriapócs Drift Top 32. 20 óra: díjátadó.

Az időpontok magyarországi időzóna szerint vannak közölve.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!