ERDON Helyi hírek

2008.04.07. 07:53

Bezárt a nemzetközi kiállítás

<p>Nagyvárad - Vasárnap bezárta kapuit a nagyváradi Sportcsarnokban és környékén megszervezett Expo Construct Varadinum elnevezésű nemzetközi kiállítás. Érdeklődők az utolsó pillanatig akadtak, sokan döntöttek úgy, hogy délutáni sétájukat egybekötik a vásár megtekintésével.</p>

Látnivaló akadt bőven: 2800 négyzetméteren több mint százötven- román, magyar, cseh , német és olasz- cég mutatta be termékeit. Talán a nagy érdeklődésre való tekintettel, a hasonló rendezvények többségén megszokottaktól eltérően a kiállítók az utolsó percekig kint hagyták portékáikat, nem kezdtek el időnek előtte szedelőzködni, amit a vásárlók többsége igencsak értékelt. A rendezvény hangulata talán éppen a záráskor érte el csúcspontját, amikor az expóra kilátogató személyek által kitöltött és az erre a célra felállított urnába bedobott szelvények közül kihúzták azt, melynek "tulajdonosa" megnyerte a fődíjat, vagyis egy nappaliszoba-garnitúrát. A szerencsés Ancuţa Crişan huszonkilencéves nagyváradi asszony volt, aki miután telefonon értesítették a történtekről, meg is jelent a helyszínen, hogy átvegye nyereményét. Elmondása szerint nem mázlista típus, így duplán örült nyrereményének.

 

Ciucur L. Antonius

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!