ERDON Helyi hírek

2019.11.24. 19:20

Adventi gyertyagyújtás és kórustalálkozó Nagyváradon

Ahogyan az elmúlt években a nagyváradiak megszokhatták, idén is lesz adventi koszorú a Szent László téren, a gyertyákat pedig vasárnaponként immár hagyományosan közös imádkozással, énekléssel egybekötve gyújtjuk meg.

Ahogyan az elmúlt években a nagyváradiak megszokhatták, idén is lesz adventi koszorú a Szent László téren, a gyertyákat pedig vasárnaponként immár hagyományosan közös imádkozással, énekléssel egybekötve gyújtjuk meg.A Szent László-templom elé a városi önkormányzat által kihelyezett adventi koszorú első gyertyájának ünnepi lángra lobbantását december 1-jén 17.30 órától tartja a Szent László Napokat is szervező Szent László Egyesület. Az első gyertyát Pék Sándor, a Szent László-templom esperes-plébánosa gyújtja meg.

A szervezők nagy szeretettel várnak mindenkit a meghitt pillanatra, mint ahogy a gyertyagyújtást követő adventi kórustalálkozóra is, amelyre a nagyvárad-réti református templomban kerül sor 18.15 órától. Fellép a Bihari Sándor kórus, a Sztárai Mihály vegyes kar, a Halmos László vegyes kar, a Baptista Egyház vegyes kara, a Nagyváradi Asszonykórus, a Partiumi Magyar Nyugdíjasok Egyesületének kórusa, valamint a Váradi Dalnokok.

Készüljünk együtt karácsonyra! Áldott várakozást!

A Szent László Egyesület

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!