ERDON Helyi hírek

2019.08.25. 19:11

A Crișul Shopping Center egy sor új üzlet megnyitását jelenti be

A várakozásnak vége! A bevásárlóközpont alagsorának felújítási munkálatai hamarosan véget érnek, a teljes szintet augusztus 29-én, csütörtökön nyitják meg ismét a közönség előtt.

A várakozásnak vége! A bevásárlóközpont alagsorának felújítási munkálatai hamarosan véget érnek, a teljes szintet augusztus 29-én, csütörtökön nyitják meg ismét a közönség előtt.Csütörtöktől a Crișul Shopping Center vásárlói rendelkezésére áll az új szint, különféle üzletekkel és a Carrefour Market élelmiszerüzlettel. Boltok és szolgáltatások várják a nagyközönséget, mint például a Coffein.ro kávé- és teaüzlet, az Opportuno PetShop, egy szabóműhely, egy cipőjavító-műhely, egy kulcsmásoló, fénymásoló, bélyegző-készítő, személyre szabható tárgyakat, meghívókat készítő egység, ArtDesign képkeretező műhely.

Carrefour Market a Crișul Shopping Centerben

Központi elhelyezkedésének köszönhetően az élelmiszerboltra nagy szüksége volt a környék minden lakójának. Az új Carrefour Market éppen ezt az igényt elégíti ki. Több mint 1000 négyzetméter alapterületével, az otthonuk közelében található hipermarket alternatívája, ahol friss és minőségi árucikkek kaphatók. A Carrefour Market gazdag választékben kínál gyümölcs- és zöldségféléket, legnagyobb részben Romániából, bio- és diétás termékeket, valamint több mint 1000 saját Carrefour márkájú terméket, az azonos minőségű hazai márkák árainál legalább 20% -kal alacsonyabb áron. Ezenkívül, mivel a bevásárlókosár általában kisebb, egészen biztos, hogy soha nem kell majd sok időt vesztegetni a sorbanállással.

Egy másfajta kávé

A Coffein.ro, kávé- és teaüzlet is a Crișul alagsorában nyílik meg hamarosan. Az exkluzív termékek iránt érdeklődő ügyfelek igényeit hivatott kielégíteni, akik számára a kávé minősége teszi külünlegessé a mindennapokat. A kávé fajtája és származási helye mellett a pörkölés folyamata egészíti ki az ízvilágot azáltal, hogy kiemeli az ízjegyeket.

Míg egy máshol vásárolt kávét általában több hónappal azelőtt pörköltek és csomagoltak, mely idő alatt a termék jelentősen veszít minőségéből, a Coffein.ro kávét frissen pörkölik és őrölik közvetlenül a csomagolás előtt, az ügyfél jelenlétében. A teaimádók természetes "OrienTea" teák közül is válogathatnak.

A legfrissebb újdonságok

Ez a nyár az újdonságok és megnyitók jegyében telt a Crișul Shopping Centerben. Júniusban a népszerű Panemar egy csodálatos éttermet nyitott a földszinten, ami rögtön sok ügyfél kedvenc helye lett.

Júliusban megnyílt a PrimExchange pénzváltó (bejárat az N. Jiga utcából), a Cozacone férfi divatmárka új üzlete (a második emeleten), valamint a Nagyváradi Közösségi Alapítvány új székhelye és HUB-ja. A közeljövőben a VIVA Gyógyszertár is nyitva áll majd a közönség előtt a bevásárlóközpont földszintjén.

Természetesen a korszerűsítések sorozata itt nem ér véget, a Crișul Shopping Center megígéri, hogy mindig elébe megy majd ügyfelei elvárásainak.

(Hirdetés: H 265947)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!