ERDON Helyi hírek

2018.08.14. 09:15

Óriási az érdeklődés az akvapark iránt

A nagyváradi Nymphaea akvaparkot üzemeltető Nagyváradi Közterület-fenntartó Zrt. arról tájékoztat, hogy augusztus 15–31. között nem árusítanak három órára érvényes belépőjegyet az akvaparkba.

A nagyváradi Nymphaea akvaparkot üzemeltető Nagyváradi Közterület-fenntartó Zrt. arról tájékoztat, hogy augusztus 15–31. között nem árusítanak három órára érvényes belépőjegyet az akvaparkba.Ebben az időszakban egész napra érvényes jegyet, vagy délután öt órától érvényes jegyet lehet váltani, természetesen csak akkor, ha nincs teltház. A sorban állást elkerülendő online is lehet jegyet váltani a www.aquapark-nymphaea.ro honlapon. Egyébként óriási az érdeklődés a váradi akvapark iránt, ezt bizonyítják a számok is: az akvapark üzemeltetőitől megtudtuk, hogy szombaton 2800, vasárnap pedig 2900 látogatója volt a létesítménynek. Az Őssi strand is nagyon kedvelt a hűsölni vágyók körében, itt ugyanis szombaton 1500, vasárnap pedig 2500 személy fürdőzött.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!