ERDON Helyi hírek

2018.02.09. 11:28

Elfogták a szatmárnémeti munkapontról csütörtökön megszökött rabot

Elfogta péntek éjjel a rendőrség a bihari vasútállomáson a szatmárnémeti munkapontról csütörtökön megszökött rabot - tájékoztat a szatmárnémeti börtön közleménye. Sajtóinformációk szerint rákbeteg édesanyjához akart eljutni Nagyváradra.

Elfogta péntek éjjel a rendőrség a bihari vasútállomáson a szatmárnémeti munkapontról csütörtökön megszökött rabot - tájékoztat a szatmárnémeti börtön közleménye. Sajtóinformációk szerint rákbeteg édesanyjához akart eljutni Nagyváradra. Varaga Albert 22 éves fogvatartottat, aki minősített rablásért 2 év 9 hónap és 10 napos büntetését töltötte félig nyitott rendszerű felügyelettípusban, 22 óra 25 perckor fogták el a bihari vasútállomáson, ahonnan egyelőre a nagyváradi börtönbe vitték - írja a közlemény.

A presasm.ro információi szerint a fiatalember rákbeteg édesanyját akarta meglátogatni Nagyváradon, ezért szökött meg csütörtökön délelőtt 11.15 órakor munkavégzési helyéről, a szatmárnémeti bíróság épületéből. Az őrök figyelmetlenségét kihasználva az egyik mosdó ablakán távozott az épületből, amelynek felújításán dolgozott. A Halmi és Nagyvárad között közlekedő vonaton fogták el végül. A szökevényt tettéért hat hónaptól három évig terjedő újabb börtönbüntetéssel sújthatják.

A szökés pillanatát egy térfigyelő kamera is megörökítette:

[embed]]

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!