ERDON Helyi hírek

2011.08.01. 13:27

Elütötte a járdán

Nagyvárad - Elütött egy idősebb hölgyet egy fiatalember hétfőn délelőtt 11 óra körül, a Dacia sugárúton, a Béke-domb előtti járdán.

A fekete, Bihar megyében bejegyzett Volkswagen sofőrje a Decebal sugárút felöl jövet nem tudott bekanyarodni, s felhajtott a járdára, balesetet okozva. Valószínű, hogy figyelmetlenség mellett túl gyorsan is hajtott. A SMURD több mentőcsapata érkezett a helyszínre, elsősegélyben részesítették a hölgyet és beszállították a kórházba. Nem voltak rajta látható sérülések. A rendőrség elkezdte a helyszínelést; egyelőre annyi derült ki, hogy a fiatalember nem volt ittas. Dr. Béres Zsolttól, a SMURD munkatársától megtudtuk: az első vizsgálatok szerint a hölgynek nem esett komoly baja, csak megütötte magát. A rendőrségi jelentés szerint a 24 éves P.F. figyelmetlenül vezetett, s elütötte a 61 éves O.D.-t, könnyű sérüléseket okozva. Az ügyben folyamatban vannak a vizsgálatok.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!