ERDON Helyi hírek

2010.12.20. 06:54

Székelyföldön fogták el a csúcsbűnözőt

<p>Székelyudvarhely - Székelyudvarhelyen fogták el a rendőrök a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság egyik TOP 10-es bűnözőjét, aki ellen 15 elfogatóparancs volt érvényben.</p>

A Békés megyei rendőr-főkapitányság körözési listájára több mint egy éve került fel egy férfi, akit akkor hat hatóság körözött, zömmel gazdasági bűncselekmények miatt. Az illető bűnlajstroma az eltelt bő egy év alatt tovább bővült, így ez év decemberére már 15 elfogatóparancsot adtak ki a különböző hatóságok vele szemben.

A békési nyomozók a kiterjedt adatgyűjtés eredményeként kiderítették, hogy a 32 éves békéscsabai lakos Erdélyben, Székelyudvarhelyen bujkál, ezért felvették a kapcsolatot az ottani rendőrkapitánysággal. A Székelyudvarhelyi Rendőrkapitányság egyenruhásai december 13-án el is fogták a férfit, akit az ellene kiadott európai elfogatóparancsok alapján néhány napon belül át is adtak Magyarországnak.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!