ERDON Helyi hírek

2010.06.23. 08:34

Sikeres volt a POT konferencia

<p>Székelyudvarhely - Székelyudvarhely kis- és középvállalkozói fokozott érdeklődést mutattak a különböző pályázati lehetőségek iránt.</p>

POT – Promoting Opportunities for The SME Sector, Pályázati lehetőségek KKV-k számára címmel szervezett konferenciasorozatot a Goodwill Consulting (GWC) pályázati tanácsadó iroda és a Kárpátia Magyar-Román Kereskedelmi és Iparkamara (KMRKI). Nagy Imecs Péter, az iroda egyik pályázati szakértője elmondta, ügyfeleik által szerzett tapasztalatukra alapozva igyekeztek minél több finanszírozási lehetőséget bemutatni a résztvevőknek.

Szakács Szilárd, a KMRKI kereskedelemfejlesztési menedzsere hozzátette, céljaik közt szerepelt a magyar-román gazdasági kapcsolatok fejlesztése is, valamint minél több gyakorlati tanáccsal is szolgáltak a pályázás mikéntjéről. Kupa László, a GWC értékesítési igazgatója kifejtette, nem saját maguk reklámozása volt a cél, inkább a pályázatírással szembeni bizalmat szerették volna élénkíteni. Ezt jórészt sikerült is: a jelenlévőket főleg az EU-s alapok érdekelték, itt olyan is található, amely 100%-os támogatást biztosít.

(www.uh.ro)

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!