ERDON Helyi hírek

2010.06.07. 13:12

Dolgoztatás, lefoglalás

<p>Nagyvárad - A nagyváradi önkormányzat nagyon nehezen tudja behajtani a birságokból illetve a gépjármű adókból származó összegeket. 2010 első négy hónapjában a két bevételi forrás a legalacsonaybb a nagyváradi önkormányzat más bevételi forrásaihoz viszonyítva.</p>

Annak érdekében, hogy ezeket a bevételeket hatékonyabban be lehessen hajtani, a polgármesteri hivatal végrehajtói szolgálata a következő eljárásokat alkalmazza: pereket indít annak érdekében, hogy a birságokat változtassák át kötelező közmunkára (kilenc eset, melyek összértéke 187.427 lej); vagy lefoglalja, illetve az ingó vagyontárgyak garancianyilvántartójába vezetik be az adósok gépjárműveit. Ez utóbbi esetben 73 ügyről van szó, az így behajtandó adó értéke 710.827 lej. A nagyváradi polgármesteri hivatal felkéri mindazokat, akik felszólítást kaptak tartozásaik kiegyenlítésére, hogy tegyék ezt meg,  hogy ne alkalmazzák velük szemben a fent említett két eljárás valamelyikét.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!