ERDON Helyi hírek

2010.04.23. 13:23

Margittai fotósok tárlata Érmihályfalván

<p>Bihar megye - A margittai Helios fotóklub tagjainak alkotásaiból összeállított retrospektív tárlat nyílt csütörtök délután az érmihályfalvi Padlás Galériában.</p>

Az érmihályfalvi Gyermek- és Ifjúsági Ház tetőterében lévő Padlás Galériában összegyűlt érdeklődőket először Biró Károly, a házigazda Érmellék 2009 fotóklub vezetője köszöntötte, egyben üdvözölve a margittai "nagyobb testvér" -klub tagjait. A kiállított fotók méltatását rövidre zárta azzal, hogy azok önmagukért beszélnek, majd át is adta a szót Pósán Lajosnak, aki röviden bemutatta a margittai fotóklub történetét. A megjelent tagok - Pósán Lajos, Antal Juliánna, Koszta József, Papp Gábor, Bradács Aliz - maguk mutatkoztak be.
 
Hatvankilenc kép
 
A személyes adatok mellett elhangzott, hogy a mindennapi életben sokszor megyünk el olyan érdekes és értékes látnivalók mellett, melyekre csak akkor csodálkozunk rá, ha egy fényképen viszont látjuk azokat - pedig mellettük élünk. A tárlatnyitón valóban nem a szavaké volt a főszerep, a látogatók inkább az összesen 69 fekete-fehér és színes képben gyönyörködhettek (a nevezettek mellett a távol maradt Kékedi Imre fotói is ott vannak), melyek között van természet- és tájkép, portré egyaránt. A tárlat egy hónapig látogatható.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!