ERDON Helyi hírek

2008.11.05. 14:55

Könnyűipari vásár

<p>Nagyvárad - Ötödik alkalommal szervezték meg a Cavi Expo-Fashion eladással egybekötött kiállítást Nagyváradon. Már az első órákban is elég sok látogató volt, főként a téli holmik iránt érdeklődtek. Florena Iordache szervezőtől megtudtuk: 75 hazai cég termékei vásárolhatók meg, főként gyártói áron.</p>

A nagyváradi Antonio Alexe sportcsarnokban szervezett kiállítás egyik sajátossága, hogy ahol maguk a cégvezetők jöttek el, az árak alkudhatók is. A rendezvény egyébként egyaránt szól magánszemélyeknek és nagykereskedőknek, utóbbiaknak lehetőségük van szerződéseket kötni a gyártókkal. Ezúttal magyarországi cégek is képviseltették magukat, olyanok, melyeknek van hazai kirendeltségük, de olyanok is, amelyekkel az itteni vásárlók csak ilyen rendezvények alkalmából találkozhatnak. Megtudtuk: tombolahúzás is lesz mától, naponta kétszer, s vasárnap 12 órától zajlik a fő tombolahúzás, melyen háztartási gépeket lehet nyerni. Egyébként más ajándékok mellett többek között Catalin Botezatu által tervezett férfi fehérneműk találnak majd gazdára minden nap.

Termékek, árak

A kiállításon főleg őszi-téli öltözékeket, bundákat, bőrkabátokat kínálnak, de vannak kosztümök, öltönyök, kiegészítők, fehérneműk, kozmetikumok is. Néhány példa: egy asztrahánkucsma 160 lejbe kerül, ezüstróka bundából ugyanaz 350 lej. A bundák ára ugyanannál a brassói cégnél 1200 lejnél kezdődnek — ez asztrahán — , a legdrágább pedig a hosszú nercprém bunda, melyet 5900 lejért lehet megvásárolni. A báránybőr-kabátok ára 150 lejnél kezdődik, a báráynbundáké pedig 200 lejnél, de árulnak 850 lejest is. Bőrcsizmákat 150–280 lej körüli összegért láttunk, bőr bakancsokat 79 és 150 lej közötti áron lehet beszerezni. Itthoni gyártmányú műbőr táskákat 45 lejért árulnak, a bőrtáskák ára 100 lejen felül kezdődik. A kiállítás szombattal bezárólag 10-től 19 óráig látogatható, vasárnap pedig 10-től 15 óráig tart nyitva. A belépés ingyenes.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!