ERDON Helyi hírek

2008.03.10. 15:33

Súlyos baleset Örvéndnél

<p>Bihar megye - Egy személy súlyosan megsérült, miután az autó, amiben utazott, két fának csapódott, majd felborult. <a href="http://video.erdon.ro/members.erdon2/baleset%20Orvenden.mpg/viewer.html" target="_blank"><img class="ERDON_RTEimg" width="10" height="10" alt="" src="http://www.erdon.ro/bilder/icons/video.png" style="" border="0" /></a></p>

A baleset szombat reggel pár perccel kilenc óra után törtét az 1-es országúton, Örvénd külterületén, a főszereplője pedig egy Kolozsvár irányából Nagyvárad felé tartó jászvásári rendszámú Fiat Doblo, s az abban utazók voltak. Az autót a 29 éves jászvásári G. D. A. vezette, túl nagy sebességgel, figyelmen kívül hagyva a nedves útviszonyokat. Miután elvesztette uralmát a jármű fölött, az kisodródott az útról, s a menetiránya szerinti jobb oldalon két fának is nekicsapódott, majd felborult. Egy 23 éves jászvásári nőt súlyos sérülésekkel vittek kórházba a helyszínről.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!