ERDON Gyászhír

2019.09.16. 08:48

Gyászhírek, 2019. szeptember 16.

Mély fájdalommal emlékezünk a drága, jó édesanyára, anyósra, nagymamára, BALASKÓ MAGDOLNÁRA, aki 6 hónapja búcsú nélkül hagyott itt minket. „Pihenj, te drága szív, már megszűntél dobogni, szerető jóságos nem tudjuk feledni. Mert felejteni téged soha nem lehet, csak meg kell tanulnunk élni nélküled! Téged soha nem feledő gyermekeid és családjaik.

Mély fájdalommal emlékezünk a drága, jó édesanyára, anyósra, nagymamára, BALASKÓ MAGDOLNÁRA, aki 6 hónapja búcsú nélkül hagyott itt minket. „Pihenj, te drága szív, már megszűntél dobogni, szerető jóságos nem tudjuk feledni. Mert felejteni téged soha nem lehet, csak meg kell tanulnunk élni nélküled! Téged soha nem feledő gyermekeid és családjaik.

Őszinte részvétemet fejezem ki LACINAK és az egész családnak szeretett felesége, MAGDUS elvesztése miatti érzett mély fájdalmában. Dorina a Dioda üzletből.

*

Mély megrendüléssel és fájdalommal értesítek mindenkit, aki ismerte KOZA BÉLA-IMRE fényképész mestert, hogy 2019. április 29-én Magyarországon szomorú körülmények között elhalálozott. Hamvai elhelyezése és búcsúsztatása a Rulikowski temető Steinberger kápolnájából 2019. szeptember 17-én delelőt 11 órakor lesz református szertartás szerint. Isten adjon neki örök nyugodalmat. Unokanővére Fazekas M. Gizella és családja.

*

„Akárhonnan jövünk, akármerre megyünk, a búcsú mindig bánat, és mindig fájnak a halk-szavú árnyak és csengésük a szívünkbe fájnak.” (Wass Albert) Másképp lenne minden hogyha velünk lennél, ha hozzánk szólnál, ha ránk nevetnél, elvitted a derűt, a meleget, csak egy fénysugarat hagytál, az emlékedet. Fájó szívvel emlékezünk a drága, jó gyermekre, testvérre, nagybácsira, sógorra, unokatestvérre, apára és férjre, IFJ. MOLDVAI GYÖRGYRE, aki ma egy éve hagyott itt minket. Isten adjon örök nyugodalmat. A bánatos család.

*

Soha el nem múló szeretettel és hálával emlékezünk drága szüleinkre: DALANI JÁNOSRA és DALANI PIROSKÁRA, akik egy éve örökre megpihentek. Emlékük legyen áldott, pihenésük csendes! Gyászolja őket lányuk, Éva, vejük, Ghita, unokáik, Moni és Szebi, valamint dédunokáik, Daria, Tania és Raisza.

*

Fájó szívvel emlékezünk a drága, jó férjre, édesapára, nagyapára, DÉCSI LÁSZLÓRA (MALÁJ) halálának 10. évfordulóján. Emléke örökké él szívünkben. Nyugodjon békében! Felesége, Piros, lánya, Katika, veje, Lackó, unokái, Geri, Levi.

*

Szívünkben örök szeretettel emlékezünk a drága, jó édesapára, tatára, ID. NEGREANU JÓZSEFRE (volt éradonyi lakos) halálának 18. évfordulóján. Emléke legyen áldott, pihenése csendes! „Csend ölel át és a szeretet, csak az hal meg, akit elfelednek.” Emlékezik rá lánya, Erzsike és családja.

*

„Legszebb emlék a szeretet, / Melyet mások szívében hagyunk magunk után.” Soha el nem múló fájdalommal emlékezünk a szeretett férjre, édesapára, apósra, Józsi tatára, IFJ. SANYÓ JÓZSEFRE (élt 56 évet, Szentjános), aki már 3 éve itthagyta szerető családját. „Nem múlnak ők el, kik szívünkben élnek,/Hiába szállnak árnyak, álmok, évek.” Örökké szerető családja.

*

Hat hónapja annak a szomorú napnak, amikor szeretett testvérünk, PAPP KÁROLY (Tóti) eltávozott közülünk. „Elhagytad a házat, amit úgy szerettél,/ Itthagytál mindent, amiért küzdöttél./ Most már nélküled jön el a nyár, az ősz a tavasz,/ De bármilyen szép is, nélküled nem lesz ugyanaz./ Bocsásd meg, ha valamit hibáztunk,/ Nem tudtunk megmenteni, pedig próbáltunk./ Kérjük a jó Istent, hogy jól bánjon veled,/ Helyettünk angyalok simogassák fejed./ Drága voltál nekünk, azt nem pótolja senki,/ Lelkünk sebeit nem gyógyítja semmi.” Nyugodj békében! Bánatos testvéreid, Kati, Adél, Ottilia és sógoraid, Sanyi, Jancsi, Lajos.

*

Soha el nem múló fájdalommal emlékezünk a drága édesapára, apósra, nagyapára, SZIKSZAI TIBORRA halálának 15. évfordulóján. A bánatos család.

*

Fájó szívvel, könnyes szemmel, soha el nem múló fájdalommal emlékezünk a legdrágább édesapára és férjre, FERENCZI FERENCRE, aki 10. éve hagyott itt bennünket örökre. „Emlék maradt minden, egy gyönyörű emlék./ Az, hogy köztünk éltél, s bennünket szerettél./ Egy gyertya az asztalon Érted ég,/ Egy fénykép, mely őrzi emléked./ Szívünkben helyed nem pótolja semmi,/ Soha nem fogunk feledni téged.” Bánatos fia, Kristóf, felesége és családja, barátai, Miki és családja.

*

„Isteni gondviselésed intézkedése/ most kiszólította családja köréből,/ hogy hivatását befejezve, jelenjék meg előtted.” HAJDÚ ÉVA, RÁKOCZI ATTILA-FRANCISC, SABAU TEODOR, CRISTEA MARIA, NAGY VINCZE, BERCZELI ECATERINA, LACZIKO ŞTEFAN, PADURE ANA, PAPP IBOLYA, KARÁCSONY ERZSÉBET. Őszinte részvétünk a gyászoló családnak, Mavrodoglu Ildikó, „Az Út Végén” (La Capătul Drumului) Kft. Nonstop Temetkezési Vállalat.

*

Fájó szívvel emlékezünk FERENCZI FERENCRE halálának 10. évfordulóján. „Hirtelen halálod megtörte szívünket,/ örökké őrizzük drága emlékedet./ Kegyetlen volt a sors, hamar elvitt tőlünk,/ de szíved emléke örökre itt maradt közöttünk.” Szívünkben örökké élni fogsz. A bánatos család.

*

„Jó lenne újra beszélgetni veled,/ melléd ülni, s fogni a kezed,/ elmesélni neked, ha boldogabb vagyok,/ vagy ha a bánat cseppje a szememben ragyog./ Hiányzol és néha nem igazán értem,/ miért mennek el azok, akik fontosak nekem?/ Fáj, ha rád gondolok, s megszakad a szívem,/ bár évek teltek el, kín gyötri a lelkem.” Szomorú szívvel emlékezem szeretett testvéremre, FERENCZI FERENCRE halálának 10. évfordulóján. Nővéred, Kati.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!