ERDON Gyászhír

2019.08.14. 08:40

Gyászhírek, 2019. augusztus 14.

Fájó szívvel tudatjuk, hogy a szeretett apa és testvér, TÓTH SZABOLCS született 1936-ban, szép csendben elhunyt. Utolsó útjára holnap, augusztus 14-én kísérjük az élesdi kápolnából. Gyászoló fia, Zoli és testvére, Jutka.

Fájó szívvel tudatjuk, hogy a szeretett apa és testvér, TÓTH SZABOLCS született 1936-ban, szép csendben elhunyt. Utolsó útjára holnap, augusztus 14-én kísérjük az élesdi kápolnából. Gyászoló fia, Zoli és testvére, Jutka.Fájó szívvel búcsúzom bátyámtól, TÓTH SZABOLCSTÓL. Nyugodj békében. Búcsúzik tőled öcséd, Tóth Imre és családja.

*

Mély fájdalommal tudatjuk, hogy a szeretett testvér és nagybácsi, TÓTH SZABOLCS életének 84. évében hirtelen elhunyt. Temetése Élesden, augusztus 14-én 14 órától. Gyászoló húga, Jutka és családja.

*

Kicsodám van az egekben? Náladnál egyébben nem gyönyörködöm e földön! Ha elfogyatkozik is testem és szívem: szívemnek kősziklája és az örökségem te vagy, óh Isten, mindörökké! (Zsolt 73, 25-26) Ezúton fejezzük ki őszinte részvétünket JÁNOS SZABOLCS oktatónknak szeretett édesapja elvesztése miatt érzett mély fájdalmában. A Partiumi Keresztény Egyetem vezetősége és munkaközössége.

*

Ezúton fejezzük ki őszinte részvétünket JÁNOS SZABOLCS kollégánknak szeretett édesapja elvesztése miatt érzett mély fájdalmában. A Partiumi Keresztény Egyetem Nyelv- és irodalomtudományi Tanszékének munkaközössége.

*

Fájó szívvel emlékezünk a szeretett férjre, édesapára, apósra, nagyapára és dédnagyapára, ID. KISS SÁNDORRA (Kisszántó) halálának első évfordulóján. Míg élt, szerettük, míg élünk, siratjuk. Emlékeznek rá: felesége, fiai, menyei, unokái, unokamenyei, unokavejei és dédunokái.

*

„Hogy egy édesapa milyen drága kincs, / Csak az tudja, akinek már nincs. / Drága, jó szívét áldd meg atyám, / S köszönöm, hogy ő lehetett az én drága édesapám.” Halálának 12. évfordulóján emlékezünk  TÖKÖLI ANDRÁSRA. Szerető családja.

*

Őszinte részvétünket fejezzük ki SULYOK ÉVÁNAK és a gyászoló családnak szerettük elvesztése miatt érzett gyászukban. Osztálytársai.

*

Fájó szívvel emlékezünk a szeretett édesapára és nagyapára, SELYEM SÁNDORRA (ny. tanár, Élesd) halálának 17. évfordulóján. Drága emlékét szívünkben őrizzük. A bánatos család.

*

Szomorúan búcsúzunk a szeretett barátnőtől, NAGY ERZSÉBETTŐL (ZSÓKA). Emlékét megőrizzük. Nagy Gyula és családja.

*

Szemünkben könnyekkel, szívünkben soha el nem múló fájdalommal emlékezünk szerettünkre, HEGYESSY VIKTORRA halálának harmadik évfordulóján. Az együtt töltött időt soha nem feledjük, lélekben mindig itt leszel velünk. A bánatos család.

*

Mély fájdalommal tudatjuk, hogy a szeretett édesanya, anyós és nagymama, HELMECZI MAGDOLNA életének 84. évében elhunyt. Temetése 2019. augusztus 16-án, pénteken 15 órától a Steinberger kápolnából. Búcsúzik tőle szerető fia, István, menye, Adika, unokája, Ádám és felesége, Bea.

*

Szomorú szívvel búcsúzunk anyatársamtól, HELMECZI MAGDUSTÓL. Nyugodj békében! Papp Elvira és fiam, Papp László és családja.

*

Fájdalmas hosszú év telt el mióta itthagyott bennünket a szeretett férj, apa, após, nagyapa, FAZEKAS SÁNDOR (Szalárd). Emlék maradt csupán minden mozdulat, melyet naponta láttunk életed alatt. Szívünkben örökké élsz! Bánatos családod.

*

„Elhagytad a házat, amit úgy szerettél. Itthagytál mindent, amiért küzdöttél. Most már nélküled jön el a nyár, az ősz, a tél, a tavasz, De bármilyen szép is, nélküled nem lesz ugyanaz! Bocsáss meg, ha valamit hibáztunk, nem tudtunk megmenteni, pedig próbáltunk. Kérjük a jó Istent, hogy jól bánjon veled, helyettünk angyalok simogassák fejed. Olyan drága voltál nekünk, hogy azt nem pótolja senki. Lelkünk sebeit nem gyógyítja semmi.” KISS JULIÁNNA (szül. LŐRINCZ, Biharpüspöki) 6 hónapja örökre itthagyott bennünket. Pihenése legyen csendes, emléke áldott! Emlékezik rá szerető lányai, Irénke, Editke és szerető unokája, Tibi.

*

Fájó szívvel emlékezünk KOKOVECZ MIHÁLYRA (1976-2009). Suhanva száll az élet tova, ami elmúlt, nem jön vissza soha. Várni valakit, aki nem jön többé. Az emlékét őrizni mindörökké. Szerető édesanyád és testvéreid.

*

Fájdalomtól megtört szívvel tudatjuk, hogy a szeretett férj, apa, após, nagyapa. BALLA PÉTER-JÓZSEF (a Villanytelep nyugdíjasa) 79. éves korában rövid, de súlyos szenvedés után örökre megpihent. Temetése augusztus 19-én 13 órakor lesz a Steinberger kápolnából. Kérjük, hogy kegyeletüket csak egy-egy szál virággal fejezzék ki. Emléke örökké szívünkben él! A gyászoló család.

*

„Hittel vallom, hogy él az én Megváltóm, s az utolsó napon életre támaszt a földből.” BALOG SÁNDOR, NAGY ERZSÉBET JUDIT, VĂCĂRUŞI AUREL, VLAICA PETRU. Őszinte részvétünk a gyászoló családoknak, Mavrodoglu Ildikó, „Az Út Végén” (La Capătul Drumului) Kft. Nonstop Temetkezési Vállalat.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!