Hallgassa élőben!
Fotó: MTI / Mohai Balázs

Zacher Gábor: lesz ennél sokkal súlyosabb a helyzet (videó)

Csak rajtunk múlik, hogy elkerüljük-e a nagy problémát, de ehhez mindenkinek komolyan kell vennie az otthonmaradást – üzeni egy mentőből Zacher Gábor. Az orvos szerint mindezt azért kell megtenni, hogy jövőre teljesen más húsvétunk, karácsonyunk legyen, ami nem a gyászról szól.

Zacher Gábor úgy látja, még mindig nem vesszük elég komolyan a vírust, mert még mindig lát utcán flangálókat, bandázókat.

Pedig higgyék el, tényleg kellene izolálni magunkat, mert ami most van, csak a történet kezdete. Lesz ennél sokkal súlyosabb a helyzet

– figyelmeztet egy mentőautóból az Origo cikke szerint.

Kinézve a mentőből, már alig látok embereket az utcán. Ez jó!

Közzétette: Dr. Zacher Gábor tisztelői – 2020. április 1., szerda

Az orvos nyomatékosan arra kér mindenkit, hogy maradjon otthon, és hallgassunk a szakemberekre, mert jót akarnak.

Talán a nagy problémát elkerülhetjük, de ez alapvetően rajtunk múlik. Azon múlik, hogy mennyire tudunk otthon maradni, mennyire tudunk izolálódni. És mennyire tudjuk átvészelni az előttünk álló 3-4 hónapot, ami alapvetően nagyon-nagyon kemény lesz. De azt gondolom, hogy együtt megoldhatjuk

– mondja Zacher, aki szerint azért is fontos most otthon maradni, hogy jövőre olyan húsvétunk és karácsonyunk legyen, ami már nem a gyászról szól.

Borítókép: Zacher Gábor a Magyar Fiatalokért díj kitüntetettje beszél az átadóünnepségen a budapesti Deák 17 Gyermek és Ifjúsági Művészeti Galériában 2017. november 27-énKelemen H.: Megtartható a csíksomlyói búcsú
 A Gyulafehérvári Római Katolikus Érsekség kérésére, az RMDSZ közbenjárására jóváhgyták a a csíksomlyói búcsú megszervezését – jelentette be hétfőn Kelemen Hunor.
Súlyos baleset történt Érkörtvélyesen
Lovrencsics Gergő távozik a Ferencvárostól
A védőjátékos mellett távozik a klubtól Isael Barbosa, Marcel Heister és Michal Skvarka is.
Elhunyt Franciaország egyik leghírhedtebb sorozatgyilkosa
Alzheimer-kórban szenvedett és szívproblémái is voltak, és az utóbbi időben mesterséges kómában tartották.
Pezsegj szabadon – Kampány indult a magyar pezsgő népszerűsítésére
A magyar pezsgő tudatos, mértékletes fogyasztását népszerűsíti a világhálón a Hegyközségek Nemzeti Tanácsa (HNT) – közölte a szervezet.