Magic4 Pro

2022.08.26. 14:54

Genshin Impact a Honor csúcsmobilján

A HoYoverse elérhetővé tette a népszerű Genshin Impact, egy nyílt világú, több platformon is elérhető akció-szerepjáték legújabb verzióját.

Honor Magic4 Pro készüléken a Genshin Impact

A 3.0-ás update-be a Gamescom 2022-n már bele is kóstolhatnak az érdeklődők. Ellátogathatnak Sumeru hatalmas régiójába és kipróbálhatják a Dendro típusú karaktereket – mindezt Honor Magic4 Pro készülékeken, ugyanis ez az okostelefon a játék exkluzív szponzora a kölni eseményen.

Akit érdekel a kaland, és többet akar tudni a legfrissebb tartalmakról, ellátogathat a HoYoverse hivatalos honlapjára.

A Qualcomm Snapdragon 8 Gen 1 5G-s mobil platformmal felszerelt Honor Magic4 Pro az iparág első, mesterséges intelligencia hajtotta Super Rendering technológiájával büszkélkedhet. A GPU Turbo X kiváló a mobilos videójátékozáshoz, mivel a készülék úgy tudja biztosítani a magas képfrissítést, hogy nem melegszik fel annyira és alacsonyabb a késleltetési ideje is.

Így igazán élvezetes felfedezni Sumerut a Genshin Impact izgalmas világában. A Gamescom 2022 helyszíni résztvevői a Magic4 Pro-n ki is próbálhatják a kalandot a HoYoverse saját, kijelölt zónájában.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!