Hallgassa élőben!
Fotó: PETER NICHOLLS / POOL / AFP

Harry Meghan nélkül érkezett meg Londonba, szemtanúk számoltak be a nagy visszatérésről

Ő ugyan hazament, felesége azonban nem tartott vele.

Most érkezett a hír, hogy Harry herceg megérkezett Londonba Fülöp herceg temetése miatt, illetve, hogy osztozzon a gyászban családjával.

Harry herceget szemtanúk látták leszállni a British Airways Los Angeles-i járatáról, amely tegnap délután negyed kettőkor érkezett meg a Heathrow-ra. Az elmondások szerint kabát és fekete arcmaszk volt a hercegen, akit a biztonsági személyzet rendőrautók kíséretében várt a repülőtéren.

Dosszié

Az egyik szemtanú megerősítette:

„Heathrow-nál landolt, láttam, ahogy beszáll egy autóba.”

Felesége, Meghan Markle nem tartott vele, így egyedül kell szembenéznie a helyzettel. A házaspárhoz közeli források szerint Meghan csatlakozni akart férjéhez, de orvosa nem javasolta neki az utazást, mivel terhes a második gyermekükkel – írja a The Sun alapján a Ripost.Ismét a bukaresti törvényhozás elé viszik az EMSZ képviselői a Székelyföld autonómiatervezetét
Ismételten a bukaresti törvényhozás elé viszi Székelyföld autonómiatervezetét Kulcsár-Terza József, társkezdeményezőként pedig – aláírásával is – támogatja azt képviselőtársa, Zakariás Zoltán. Az Erdélyi Magyar Szövetség parlamenti képviselői erről a Kárpát-medencei Magyar Képviselők Fórumának Regionális önkormányzati munkacsoport-ülésén beszéltek Budapesten, a magyar Országgyűlésben.
Fizetésnapon rabolták ki a cégvezetőt, 33 milliót vittek el tőle (videó)
A banda tagjai folyamatosan figyelték az üzletembert, akiről tudták, hogy aznap sok készpénzt tart magánál. Amikor kilépett a lakásból, ketten rátámadtak.
Rendőrségi hírek a megyéből
Elhagyott gépjárművek
Gyászhírek, 2021. június 15.