Várasfenes

2020.09.19. 12:24

Molnár Csaba: Tegyük szebbé a holnapot!

Ciucur Losonczi Antonius

Molnár Csaba, az RMDSZ várasfenesi polgármesterjelöltje tegnapi sajtótájékoztatóján úgy fogalmazott: azért döntött úgy a mögötte álló csapat támogatásával, hogy megpályázza ezt a tisztséget, mert azt szeretnék, hogy a község ismét régi fényében tündököljön, és a jelenleginél szebb legyen a holnapja. Ennek érdekében fejlesztené és korszerűsítené a vízhálózatot; rendbetenné a hidakat és községi utakat; támogatná az egyházakat (például kápolnák építése); korszerűsítené az óvodákat és az iskolákat; megjavítaná, illetve lekövezné a mezőgazdasági utakat; a jelenleginél hatékonyabb erdőgazdálkodást folytatna. Szabályozná és kitakarítaná a fenesi patakot, fejlesztené a turizmust; bevezetné a földgázt; jó kapcsolatra törekedne a község orvosaival, tanítóival, illetve minden egyes lakosával – ennek érdekében félévente falugyűléseket szervezne.

Megtudtuk azt is: európai uniós forrásokat is megpályázna – erre főleg azért van szükség, mert a lakosság nagy része kertészkedik, sok a fóliasátor és kéne egy hűtőház, vagy más épület, ahol a megtermelt árut ott lehet hagyni.

A borítóképen: Molnár Csaba, az RMDSZ várasfenesi polgármesterjelöltje

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!