ERDON Helyi sport hírek

2008.07.30. 12:13

Barátságos az edzőtábor után

<p>Szatmárnémeti – Csütörtök térnek haza a muzsdaji edzőtáborból a Szatmárnémeti Városi Sportklub férfi kézilabdázói, akik tíz napon keresztül Palkó János és Nicolae Istrate szakvezetők felgyülete alatt készültek a szeptemberben kezdődő A–osztályos bajnokságra.</p>

Két játékos, a nagybányáról igazolt Tomory Győző, illetve a kecskeméti beállós Szepesi Dániel sérült meg az edzőtáborba. Előbbi a bokája sérült, míg a Szepesi a térdfájdalmakra panaszkódott. Mindkét játékos kivizsgálja csütörtök az orvos, de úgy tűnik, egyik sérülése sem komoly.

Tomory viszont biztos kihagyja a péntek délelőtti barátságos mérkőzést, amelyet Szatmárnémetiben rendeznek egykori csapata ellen. A VSK 11 órától az Ady Endre utcai sportteremben a Nemzeti Ligában szereplő Nagybányai Minaur HC–t fogadja. „Ezután két nap szabadot kapnak a játékosok, hétfőn pedig gyülekező, és folytatják Szatmárnémetiben a felkészülést” – mondta lapunknak Fógel László, a VSK megbízott elnöke. Mint arról már korábban beszámoltunk, augusztus 10–én és 11–én a szintén élvonalbeli Székelyudvarhelyi HC ellen játszik a szatmári legénység.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!