Késelés

2024.04.03. 15:38

Megkéselték egy fővárosi szakközépiskola tanulóját; a feltételezett elkövetőket őrizetbe vették, az áldozat nincs életveszélyben

Illusztráció

Agerpres

Négy ismeretlen kiskorú bántalmazta szerdán a fővárosi Iuliu Maniu szakközépiskola egyik tanulóját. Az elkövetők egyike szúró-vágó eszközzel támadt az áldozatra, aki a támadás következtében műtéti beavatkozásra szorul, de nincs életveszélyben.
Elena Ştefan, a bukaresti tanfelügyelőség szóvivője arról tájékoztatta az AGERPRES hírügynökséget, hogy az ismeretlen támadók átmászták a Iuliu Maniu szakközépiskola kerítését, majd rátámadtak az iskola tanulójára.
A bukaresti rendőrség szerint az áldozat 16 éves, a támadás szerdán 13 óra körül történt. A fiú négy, nem a Iuliu Maniu szakközépiskolába járó kiskorúval került konfliktusba, akik bántalmazták, egyikük szúró-vágó eszközzel támadt rá.
A fiút a helyszínre érkező mentősök részesítették elsősegélyben, majd kórházba szállították.
Raluca Alexandru, a Grigore Alexandrescu kórház szóvivője közölte, hogy az áldozatot megműtik, nincs életveszélyben, az alkarján kapott vágott sebet. A szóvivő információi szerint a sebet egy tőrrel ejtették.
A rendőrség őrizetbe vette és kihallgatja a feltételezett elkövetőket.
Az ügyben a fővárosi rendőrség nyomoz.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában