Politika

2024.03.24. 17:29

Rareş Bogdan a PSD és a PNL koalíciójáról: Ez nem érdekházasság, de egy "célszerűségi" házasság

Forrás: Facebook

Agerpres

Rareş Bogdan európai parlamenti képviselő, a Nemzeti Liberális Párt (PNL) első alelnöke kijelentette egy Brăila megyei pártrendezvényen, hogy a PNL és a Szociáldemokrata Párt (PSD) koalíciója egy 'célszerűségi' házassághoz hasonlít, amelyben a felek nem szerelmesek egymásba, de tisztelik egymást. „Néha vannak célszerűségi házasságok, nem nevezném érdekházasságnak; ilyenkor tiszteled a partneredet, mert édesanyád és édesapád házasított meg, de ez nem jelenti azt, hogy szerelmes is vagy belé” - fogalmazott a politikus.
Rareş Bogdan a Moldvához közel dúló háború veszélyeire hívta fel a figyelmet. „Ugyanakkor tudom azt, hogy Kijevet tegnap este bombázták, és hogy a legnagyobb offenzíva készül Mikolajiv és Odessza ellen. Láttam Medvegyev és Putyin nyilatkozatait a Duna torkolatáról és Nagy Péter örökségéről, és tudom: ha Mikolajiv és Odessza elesik, és Oroszország megközelíti Renit és Izmailt, amelyek annyira közel vannak Brăilához, Galachoz és Tulceához, akkor Románia valós veszélyben van, Moldova pedig totális veszélybe kerül” - fogalmazott a PNL alelnöke.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában