Tragédia

2024.03.14. 17:24

Munkabaleset történt Prahova megyében az A7-es sztráda építőtelepén, egy 63 éves férfi meghalt

Illusztráció

Forrás: telegrama.ro

Agerpres

Munkabaleset történt csütörtökön az A7-es sztráda Prahova megyei szakaszának építkezésén, egy férfi életét vesztette, miután 8 méter magasságból lezuhant - tájékoztatott a Prahova megyei rendőrség.
A ploieşti-i rendőrséget csütörtökön értesítette egy férfi az 112-es segélyhívószámon, hogy Dumbrava község területén, az A7-es (moldvai) sztráda építőtelepén munkabaleset történt. A helyszínen a rendőrök egy földön fekvő eszméletlen férfit találtak. A vizsgálatokból kiderült, hogy a 63 éves bukaresti munkás épp egy betonelemen dolgozott, amikor 8 méter magasságból lezuhant. A helyszínre kiszálló mentősök csak a halál beálltát tudták megállapítani.
Az ügyben gondatlanságból elkövetett emberölés, a munkavédelmi és -biztonsági intézkedések elmulasztása miatt indított büntetőeljárást a rendőrség, és folytatja a baleset körülményeinek a feltárását. A Prahova megyei Munkaügyi Felügyelőséget is értesítették a munkabalesetről. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában