Temes megye

2024.03.24. 18:11

Egy 23 éves orvostanhallgatót gyanúsítanak 21 éves barátnője meggyilkolásával

Illusztráció

Agerpres

Harminc napos előzetes letartóztatásba helyezett a Temes megyei törvényszék egy 23 éves Krassó-Szörény megyei fiatalembert, akit 21 éves barátnője megölésével gyanúsítanak. Mindkét fiatal orvostanhallgató volt.
A Temes megyei rendőrség tájékoztatása szerint péntek este értesítették őket arról, hogy egy eszméletét vesztett, véresre sebesített fiatal nő fekszik a temesvári Ion Drăgălina sugárút egyik lakásában. A helyszínre érkező rendőrök megállapították, hogy a nő halott. Az ügyet a rendőrség kriminalisztikai nyomozóegysége vette át. Az áldozat testén több szúrt és vágott sebet találtak.
A nyomok a lány 23 éves barátjához vezettek, akit meg is találtak és szombaton le is tartóztattak Krassó-Szörény megyében. Az ellene szóló bizonyítékok alapján a Temes megyei ügyészség büntetőeljárást indított ellene emberölés gyanújával, a törvényszék pedig elrendelte 30 napos vizsgálati fogságba helyezését.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában