Arad megye

2024.01.23. 10:08

Alkohol- és drogfogyasztás után ült kormányhoz egy nő, felborult autójával

Illusztráció

Agerpres

Alkohol és drogok hatása alatt vezetett és felborult autójával egy 28 éves nő Aradon kedd reggel.
A személygépkocsira azért figyeltek fel a rendőrök, mert kuszán, kiszámíthatatlanul közlekedett Arad belvárosában és nem állt meg a rendőri felszólításra.
A rendőrök az autó nyomába eredtek és néhány kilométeren üldözték, míg egy körforgalomban az autó vezetője elvesztette uralmát a kormány fölött, és a gépkocsi felborult.
A sofőr - egy 28 éves nő - nem sérült meg, a baleset csak anyagi károkkal járt. Az alkoholszondás teszt 0,48 mg/l tiszta alkoholt mutatott ki a nő leheletében, a drogteszt pedig pozitív értéket mutatott - tájékoztatott a rendőrség.
A nőt kórházba szállították biológiai mintavételre, közlekedési bűncselekmények miatt eljárás indult ellene. Ugyanakkor 2640 lejre meg is bírságolták forgalommal szemben vezetés, a közlekedési rendőr utasításainak figyelmen kívül hagyása, a piros lámpa jelzésének figyelmen kívül hagyása, előzés, agresszív vezetés és a biztonsági öv használatának elmulasztása miatt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában