Infotrafic

2023.10.13. 19:05

Túlméretes szállítmányok tehetik nehézkessé a forgalmat az ország több közútján péntek éjjel és szombaton

Illusztráció

Agerpres

Péntek éjjel és szombaton öt túlméretes szállítmány teszi majd nehézkessé a forgalmat az ország különböző részein - tájékoztatott pénteken a román rendőrség közlekedési tájékoztató központja (Infotrafic).

Az egyik szállítmányt péntek este 10 órakor indítják útnak Kerelő (Maros megye) településről. A 87,6 tonna össztömegű kamion az A3-as sztráda - A10-es sztráda - A1-es sztráda - Bojca - Râmnicu Vâlcea - 64-es országút - 65-ös országút - A1-es autópálya - bukaresti körgyűrű - 2-es országút - 2A jelzésű országút - A4-es sztráda - 39A jelzésű országút útvonalon halad az agigeai kikötőig.

Szintén péntek este 10 órakor indítnak útnak egy 5,5 méter szélességű kamiont Vâlcea és Szeben megye határáról a nagylaki autópálya-határátkelő felé. A kamion a 7-es országút - Bojca - A1-es sztráda - 68A jelzésű országút - A1-es sztráda útvonalon halad.

Péntek éjfélkor az A2-es sztráda 144. kilométerszelvényétől indul útnak egy 80,5 tonna össztömegű kamion, és a Lehliu Gară - 3-as országút - Brăneşti - bukaresti körgyűrű útvonalat követve halad az Ilfov megyei Chitila településig.

Szombat hajnalban 4 órakor egy 96 tonna össztömegű kamiont indítanak útnak a Konstanca megyei Ovidiu településről. A kamion az A4-es sztrádán és a 39-es országúton halad a Vama Veche-i határátkelőig.

Szombat este 10 órakor indul az ötödik, egy 118 tonna össztömegű kamionból álló szállítmány Turnu Măgurele határátkelőtől, és az 52-es országút - 65A jelzés országút - 6-os országút - bukaresti körgyűrű - 65B jelzésű országút - Râmnicu Vâlcea - 64-es országút - 65-ös országút - A1-es sztráda - A10-es sztráda - A3-as sztráda - 1C jelzésű országút - 17-es országút útvonalon megy a Beszterce-Naszód megyei Jád (Livezile) településig.

A szállítmányok rendőri kísérettel haladnak az útvonalakon.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában