Ítélet

2023.10.30. 14:35

Előzetes letartóztatásban marad Vlad Pascu anyja

Forrás: gandul.ro

Agerpres

Előzetes letartóztatásban marad Miruna Pascu, a bedrogozva vezető és két fiatal halálát okozó tengerparti gázolás elkövetőjének, Vlad Pascunak az anyja - döntött hétfőn a bukaresti törvényszék.
A törvényszék ezzel elutasította azt a kérést, hogy a Miruna Pascuval szemben elrendelt vizsgálati fogságot házi őrizetre enyhítse. A döntés a kihirdetésétől számított 48 órán belül megfellebbezhető.
Miruna Pascu, valamint fia, Vlad Pascu és volt férje, Claudiu Pascu ellen nemrég emelt vádat a szervezett bűnözés és terrorizmus elleni ügyészség (DIICOT).
Miruna Pascut azzal vádolják, hogy megpróbálta fenyegetéssel elérni a fia ellen folyó büntetőeljárás egyik kiskorú tanújánál, hogy ne működjön együtt az ügyészekkel.
Ugyanazon büntetőügy keretében Vlad Pascut kábítószerezés és kábítószer-kereskedelem, Claudiu Pascut a fegyvertartásra vonatkozó törvények megsértése miatt állítják bíróság elé.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában