Fiatalok nemzetközi napja

2023.08.12. 11:28

Ciolacu: A ti energiátok inspirál és mozgósít minket

Forrás: Facebook/Marcel Ciolacu

Agerpres

A fiatalok jelentik a jövőt, és az életkorukból fakadó energiájuknak és lelkesedésüknek valódi perspektívákra van szüksége ahhoz, hogy a lehető legtöbbet hozzák ki a bennük rejlő lehetőségekből - üzente a kormányfő a fiatalok nemzetközi napján.
'Örülök, hogy lehetőségem volt beszélgetni a napokban is a fiatalok képviselőivel, akik megerősítettek abban a meggyőződésemben, hogy Románia számíthat az új generációkra, az újító szellemükre és a teljesítmény iránti vágyukra. Ezt mindig érezzük, amikor a romániai fiatalok értékét és eredményeit itthon, vagy akár nemzetközi szinten is elismerik, de kötelességünk megoldást találni a generációjuk problémáira is, és kormányszinten folyamatos párbeszédet folytatunk az őket képviselő egyesületekkel a fiatalok oktatásáról, támogatásáról és lehetőségeiről' - fogalmaz Marcel Ciolacu a Facebook-oldalán közzétett bejegyzésben.
A kormányfő boldogságot kíván a romániai és a világ minden táján élő fiataloknak. 'A ti energiátok inspirál és mozgósít minket' - zárja üzenetét Ciolacu.
Az Egyesült Nemzetek Szervezetének (ENSZ) közgyűlése 1999-ben augusztus 12-ét a fiatalok nemzetközi napjának nevezte ki.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában