Brassó

2023.07.04. 08:47

Az ügyészek szerint bántalmazták és éheztették a gyanús körülmények között meghalt gyermeket

Őrizetbe vették hétfőn az ügyészek a gyanús körülmények között meghalt egyéves brassói gyermek édesanyjának élettársát. Azzal gyanúsítják a férfit, hogy sorozatosan bántalmazta és éheztette a gyermeket.

Agerpres

Az egyéves és hét hónapos gyermek hétfőre virradóan halt meg. Mivel a holttesten bántalmazásra utaló nyomokat találtak, nyomozás indult a halál okának kiderítésére.
A kiskorúakkal és családjogi ügyekkel foglalkozó törvényszéki ügyészség hétfő esti közleménye értelmében a gyermek halálának oka egy agyi ér megrepedése volt, amit a sorozatos bántalmazások idéztek elő.
Mint kiderült, a gyermek az anya élettársának gondozásában volt júniusban, amikor együtt éltek Brassóban. Az ügyészek szerint ez idő alatt a férfi egy "kemény, hosszúkás tárggyal" több ízben is ütéseket mért a gyermekre, akinek a testén több zúzódás és véraláfutás volt. Emellett megállapították, hogy a férfi éheztette is a gyermeket.
A gyanúsítottat hétfő este 24 órára őrizetbe vették, halált okozó testi sértés és kiskorú bántalmazása miatt vizsgálódnak ellene. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában