Keresés

2023.05.05. 14:29

Egy férfi holttestére bukkantak a Marosban a csónakbaleset áldozatai után kutató mentőcsapatok

Megtalálták egy férfi holttestét péntek délután a kutató-mentő csapatok a Maros folyóban, a Temes megyei Perjámos és Egres térségében, ott, ahol vasárnap este egy emberekkel teli csónak felborult.

Illusztráció

Agerpres


A keresési akcióban a Temes megyei felügyelőség mellett szintén részt vevő Arad megyei katasztrófavédelmi felügyelőség szerint a férfit még nem azonosították. Arról sem tudtak információt közölni, hogy a megtalált áldozat egyike-e a csónak felborulásakor eltűnt személyeknek.

A csónak a Temes megyei Perjámosnál (Periam) borult fel vasárnap. A rendőrség tájékoztatása szerint a csónakot vezető 33 éves férfi április 30-án 20:40 körül indult el a Maroson a Temes megyei Perjámosból az Arad megyei Szemlak (Semlac) irányába. Szemlak közelében tizenegy személy ült be a fából készült csónakba, 5 felnőtt és 6 kiskorú. Perjámosba akartak átjutni, de a parttól mindössze 2-3 méterre a csónak elsüllyedt. Összesen 12-en voltak rajta, a balesetben egy 3 éves szemlaki gyermek életét vesztette, négy személy, két férfi és két gyermek, pedig eltűnt.

A tűzoltók és búvárok vasárnap este óta keresik a folyóban és a folyóparton az eltűnt személyeket. Péntek reggel újult erőkkel láttak hozzá a keresésnek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában