Tragédia

2023.03.26. 17:48

Gyermekével és önmagával is végzett Gyulafehérváron egy férfi

Felakasztva találtak a rendőrök egy 27 éves férfit és egyéves kisfiát egy gyulafehérvári lakásban vasárnap reggel.

Illusztráció

Agerpres

A Fehér megyei rendőrség tájékoztatása szerint a gyermek 25 éves anyja riasztotta őket éjjel 1-kor az 112-es számon, mivel aggasztó üzeneteket kapott volt élettársától, akire rábízta a gyermeket. A rendőrségi tájékoztatás hozzáteszi, hogy a férfi üzeneteiből nem volt egyértelmű, hogy a gyermek veszélyben van.

A férfi eleinte válaszolt a telefonhívásra és azt mondta az asszonynak, hogy a gyermek jól van, de nem volt hajlandó elárulni tartózkodási helyét. Később már a telefont sem vette fel, és nem nyitott ajtót a gyulafehérvári bérelt lakásánál jelentkező rendőröknek sem.

Bérelt ingatlanról lévén szó, a rendőrség a Tordán élő tulajdonos engedélyét kérte a lakásba való erőszakos behatoláshoz, a tulajdonos azonban ehhez nem járult hozzá, hanem ő maga ment el Gyulafehérvárra, hogy beengedje a rendőröket. A lakás ajtaja azonban belülről be volt zárva, ezért a rendőröknek végül mégiscsak erőszakkal kellett behatolniuk.

A lakásban felakasztva, holtan találták meg az apát és az egyéves gyermeket. A helyszínen rendőrök és kriminalisztikai szakértők próbálnak fényt deríteni a történtek körülményeire.

A gyulafehérvári férfi tette elkövetése előtt a közösségi oldalra írt bejegyzésben sérelmezte, hogy csak "adagolva" láthatja a fiát. A férfi azt írta bejegyzésében, 7-8 hónapja dolgozik a családdal szemben elkövetett hibái és rossz döntései helyrehozatalán. "A család megtapasztalása volt életem legkellemesebb érzése, mindaddig, amíg meg nem fosztottak annak lehetőségétől, hogy lássam a fiamat felnőni és fejlődni" – írta. A 27 éves férfi azt is elpanaszolta, hogy nem tudja, mikor keresztelték meg a fiát, és hogy a gyermeket más férfi szokta tolni a babakocsiban. "Miért csak adagolva láthatom a gyermekemet, akit akartam? Még van lehetőségem választani" – olvasható a férfi utolsó üzenetében.
 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában