Emberrablás

2023.01.09. 09:33

Maszkos férfiak raboltak el egy 14 éves lányt Szeben megyében

Illusztráció

Agerpres

Rendőrség keres egy 14 éves nagytalmácsi (Tălmaciu) lányt, akit maszkos férfiak raboltak el és ismeretlen helyre vittek - közölte a Szeben megyei rendőr-főkapitányság.
A tájékoztatás szerint a gyermekrablás hétfőn, január 9-én hajnali 3:30 körül történt. A rendőrséget 3:55-kor értesítették az 112-es segélyhívó számon arról, hogy Carolea Luminiţa 14 éves nagytalmácsi illetőségű kiskorút négy maszkos férfi erőszakkal egy autóba tuszkolta, majd elhajtottak. A rendőrség válságstábot állított fel, a gyermeket nagy erőkkel keresik.
Carolea Luminiţa 162 cm magas, 65 kg, bőre világos, szeme kék, haja hosszú, gesztenyebarna, egyenes szálú. Elrablásakor meggypiros, aranyflitteres blúzt és meggyszínű cicanadrágot viselt.
A rendőrség kéri, hogy aki segíteni tud a lány hollétének kiderítésében, hívja az 112-es számot vagy jelentkezzen a legközelebbi rendőrőrsnél.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában