Keresik

2023.01.09. 12:55

Kolozs és Szilágy megyei búvárok is bekapcsolódtak a Kolibica-tóban eltűnt fiatal keresésébe

Forrás: ISU Beszterce-Naszód

Agerpres

Kolozs és Szilágy megyei katasztrófavédelmi alakulatok is bekapcsolódtak annak a kerelőszentpáli fiatalnak a keresésébe, aki szombat délután a Kolibica-tóba esett, és azóta sem került elő.
A fiatalember két társával együtt szállt meg a Kolibica-tó mellett egy panzióban; szombat délután a tó partján talált vízibiciklivel merészkedtek be a jéghideg tóba, a helyszínen készült videofelvétel tanúsága szerint mentőmellény nélkül. A vízibicikli felborult, a 18 és 22 év közötti fiatalok közül kettő kiúszott a partra, a harmadik azonban eltűnt.
A keresést Beszterce, Kolozs és Szilágy megyei katasztrófavédelmi alakulatok folytatják hétfőn, munkájukat a Maros megyei vízügyi hatóság segíti professzionális víz alatti radarral, valamint hegyi csendőrök és rendőrök is bekapcsolódtak az akcióba. A rendőrség kivizsgálást indított az eset körülményeinek kiderítésére.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában