Alakuló ülés

2022.11.27. 18:13

Dancă: Ludovic Orban az a jobboldali jelölt, aki a 2024-es államelnök-választáson le tudja győzni a PSD-t

Agerpres

Ionel Dancă, a Jobboldal Ereje párt Ilfov megyei szervezetének elnöke kijelentette vasárnap, hogy Ludovic Orban az a személy, aki a jobboldal elnökjelöltjeként le tudja győzni a Szociáldemokrata Párt jelöltjét a 2024-es államfőválasztáson.

Dancă szavai a Jobboldal Ereje bukaresti szervezetének ünnepélyes alakuló ülésén hangzottak el. "Biztosítom önöket, hogy Ludovic Orban az a jobboldali jelölt, aki a 2024-es államelnök-választáson le tudja győzni a PSD-t vagy bármely más ellenjelöltet" - fogalmazott.

Ionel Dancă kijelentette, az utóbbi év kormányzása katasztrofális eredményekkel járt a lakosságra nézve, és ha Ludovic Orban lenne a miniszterelnök, a lakosságnak nem kellene energiaár-növekedéssel szembenéznie. "Beruházásokba kezdtünk volna, növeltük volna az energiatermelést, hogy csökkenjenek az energiaárak. Csökkentettük volna az adókat, az áfát, a jövedéki adót. (...) Ha Ludovic Orban lenne ma a miniszterelnök, biztosak lehetnek benne, hogy nem növeltük volna az adókat" - jelentette ki Dancă.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában