Hargita megye

2021.12.28. 10:59

FRISSÍTVE l Helyreállt a vasúti forgalom Marosfő és Csíkszentdomokos között

Forrás: fanatik.ro

Agerpres

 

FRISSÍTÉS

 

Helyreállt tíz óra körül a vasúti közlekedés Marosfő és Csíkszentdomokos között, ahol a reggeli órákban a magasfeszültségű vezeték megrongálódása miatt szünetelt a forgalom.

Korábban az R 4504-es számú személyvonat a két település között a nyílt pályán, további öt szerelvény pedig pályaudvarokon vesztegelt, mert a nagy erejű szél miatt több fa rádőlt a magasfeszültségű vezetékre.

A Román Vasúttársaság (CFFR) közleménye szerint a hibák elhárítása után mind a hat vonat folytathatta az útját, és késéssel fognak megérkezni a célállomásra. A vállalat elnézést kért az utasoktól a kellemetlenségekért. 

*

Egy személyvonat a Marosfő és Csíkszentdomokos között a nyílt pályán, további öt szerelvény pedig pályaudvarokon vesztegel, mert kidőlt fák megrongálták a magasfeszültségű vezetékeket - tájékoztatott kedd délelőtt a Román Vasúttársaság (CFR).

A fákat viharos erejű szél döntötte ki. Jelenleg Marosfő és Csíkszentdomokos között szünetel a vasúti forgalom. Az R 4504-es számú személyvonat a nyílt pályán vesztegel a magasfeszültségű vezeték helyreállításáig. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában