Hóhelyzet

2020.02.07. 11:11

Román Állami Vasúttársaság: Nyolc regionális járatot töröltek pénteken

Nyolc regionális vasúti járatot töröltek pénteken a kedvezőtlen időjárás miatt – közölte a román állami vasúttársaság (CFR) utasszállító igazgatósága.

A közlemény szerint 2020. február 7-én a következő regionális járatok nem indulnak, hogy helyet adjanak a hóeltakarító gépeknek: R 8652 Tulcea – Medgidia, R 5702 Kisilova (Ilva Mică) – Suceava, R 5710 Dornavátra – Câmpulung, R 8380 Mangalia – Konstanca, R 8653 Medgidia – Tulcea, R 8654 Tulcea – Konstanca, R 8381 Konstanca – Mangalia, R 8384 Mangalia – Konstanca.

A CFR figyelmeztet, hogy a meteorológiai körülmények függvényében további időszakos módosítások állhatnak be a menetrendben. Ezért arra kéri az utasokat, hogy indulás előtt tájékozódjanak az esetleges késésekről vagy menetrend-változtatásokról. Aki ezek nyomán már nem kívánja felhasználni előre megváltott jegyét, az visszakapja annak ellenértékét.

Borítókép: illusztráció

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában