Bulvár-celeb

2021.11.01. 10:04

Élő Barbie baba lett

Grace Taylor egyszerű irodai alkalmazott volt, amíg be nem köszöntött a járvány és elvesztette a munkáját, mint egyébként sajnos oly sokan mások is. Aztán gondolt egy merészet, és új munkát talált.

Forrás: Instagram

Grace, mint az a képen is látható, nem volt éppen a szépség megtestesítője, csak éppen olyan, mint több más szigetországi nő, teljesen átlagos, egy az ezerből.

Élni azonban kell valamiből, és mivel Grace kisebb korában rajongott a Barbie babákért, gondolt egy nagyot, és merész útra lépett: irány a felnőttpiac – írja a Sun nyomán a Metropol.

Ilyen volt....

Ma úgy meséli, azért fogták meg a Barbie babák, mert rendkívül nőiesnek találta az alakjukat és csodálta a stílusukat. Ráadásul a mi Grace-ünknek még jelzáloghitele is volt, hogy még nehezebb legyen az élet. Kíváncsiak lennénk, vajon a boldogulásnak vajon miért ezt a roppant fura módját választotta, de ez az ő élete. Legyen elég annyi, hogy megszámlálhatatlan alkalommal feküdt kés alá, és lőn: miből lett a cserebogár! A 29 éves lány gigantikus méretű kebleket rendelt, bár az eredeti sem volt csöppnyi, hozzá irgalmatlan szilikonszájat, s az egész arcát, fogait, lényegében minden látható porcikáját átszabatta.

Csekély 13 millió forintnak megfelelő összeget költött magára és a jövőjére, ami elég rendesen bejött.

Addig járt plasztiaisebészhez, amíg meg nem született egy élő Barbie baba. Ma már Maddison Fox fedőnéven állít elő nyálcsorgató tartalmakat, és évi 52 millió forintot keres. És persze ne feledkezzünk meg Insta-oldaláról sem.

" data-instgrm-version="14">

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában