Tovább dagad a botrány

2024.02.29. 17:57

Droggal mérgezhették meg a brüsszeli korrupciós ügyben eljáró nyomozókat

Kábítószert találtak a brüsszeli korrupciós botrány egyik nyomozójának vérében – írja a Magyar Nemzet. Nagy a valószínűsége, hogy másik két nyomozót is ugyanezzel a droggal mérgeztek meg Brüsszelben.

MW

Tovább dagad a korrupciós botrány Brüsszelben

Forrás: Shutterstock

Fotó: Alexandros Michailidis

A brüsszeli ügyészség gyilkossági kísérlet miatt indított nyomozást három rendőr, köztük a brüsszeli korrupciós botrány egyik vezető nyomozójának lehetséges megmérgezése miatt.

A,Police,Van,Outside,Of,The,European,Parliament,In,Brussels,
Tovább dagad a brüsszeli korrupciós botrány, amelyben droggal mérgeztek meg rendőröket (illusztráció)
Fotó: Alexandros Michailidis / Forrás:  Shutterstock

Tájékoztatjuk önöket, hogy gyilkossági kísérlet miatt feljelentést tettek. A nyomozás érdekében nem nyilatkozhatunk bővebben az ügyről

– közölte az ügyészség csütörtökön a Politico című lap megkeresésére.

Több rendőrt is droggal mérgezhettek meg

A múlt hónapban a rendőrség őrizetbe vette a három rendőrt, miután komoly rendbontást okoztak egy Brüsszel központjában lévő bárban, ahol ittas állapotban verekedtek – írja a Magyar Nemzet.

A letartóztatás éjszakáján az egyik rendőr belső vérzés miatt kórházba került, és hasi műtéten esett át. A vérvizsgálat kimutatta, hogy nagy dózisú amfetamin volt a vérében

 – jelentette a Het Laatste Nieuws belga lap. A férfi szervezetében 12 órával az események után még mindig hatalmas dózisú amfetamin volt. A férfi nem emlékszik arra az éjszakára a kávézóban, és a vele lévő kollégák sem. Egy névtelenséget kérő rendvédelmi tisztviselő a Politicónak elmondta, hogy a rendőrség hamarosan megvizsgálja a többi rendőrt is, mert arra gyanakodnak, hogy őket is a droggal mérgezték meg.

A teljes cikket a Magyar Nemzet oldalán olvashatják el!

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában