Nemzeti konzultáció

2023.11.19. 10:55

Országjárást indít a Fidesz-KDNP hétfőtől (videó)

Országjárásba kezd hétfőtől a Fidesz-KDNP, a cél személyesen is meggyőzni minél több embert, hogy vegyen részt a nemzeti konzultációban - mondta a Fidesz kommunikációs igazgatója vasárnap a Facebook-oldalára feltöltött videóban.

MW

A nemzeti konzultáció kérdőíveit kézbesíti egy postás Budapesten 2023. november 17-én

Forrás: MTI

Fotó: Kovács Attila

Hollik István videóüzenetében elmondta: a nemzeti konzultáció támadás alatt van, ugyanis "Gyurcsány Ferencék most is időhúzónak és feleslegesnek nevezték", amivel Brüsszelt védik.

Ezért a Fidesz-KDNP hétfőtől országjárásba kezd, mert szeretnének személyesen is meggyőzni minél több embert, "hogy ne hallgassanak ebben a kérdésben Gyurcsány Ferencékre" - közölte.

Az országjárással és a nemzeti konzultációval - Európában egyedülálló módon - a magyaroknak lehetőségük lesz állást foglalni fontos kérdésekben - tette hozzá.

Megüzenhetjük Brüsszelnek és a dollárbaloldalnak, hogy egy jottányit sem engedünk a magyar érdekből és Magyarország szuverenitásából 

- jelentette ki.

"Nem fogunk úgy táncolni, ahogy Brüsszel fütyül" - fogalmazott Hollik István.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában