Együttérzés

2023.09.20. 22:33

A köztársasági elnök és a miniszterelnök is részvétét fejezte ki a rendőr halála miatt

Orbán Viktor a közösségi oldalán fejezte ki részvétét a szolgálatteljesítés közben elhunyt esztergomi rendőr családjának, a sebesülteknek pedig jobbulást kívánt. Novák Katalin köztársasági elnök is a közösségi oldalán fejezte ki együttérzését.

MW

Orbán Viktor miniszterelnök és Pintér Sándor belügyminiszter Esztergomban tartózkodott, amikor a robbanás történt

Forrás: Facebook / Orbán Viktor

Kora este történt robbantás, melyben egy rendőr és az elkövető is életét vesztette, több kollégája pedig megsebesült, amikor egy esztergomi családi háznál zajlott akció éppen.

Novák Katalin, mint írja, a Biztonsági Tanács ülése közben kapta a hírt az esztergomi tragédiáról. A köztársasági elnök őszinte részvétét fejezi ki az elhunyt rendőr hozzátartozóinak, valamint mihamarabbi felgyógyulást kíván a sérülteknek, és a rendőri szervek munkáját sem felejtette el megköszönni.

Orbán Viktor miniszterelnök is Esztergomban tartózkodott, ugyanis itt tartották a Fidesz-KDNP zártkörű kihelyezett frakcióülését. A kormányfő közösségi oldalán egy képet tett közzé, amelyen Pintér Sándor belügyminiszterrel látható. 
A fotó mellé azt írta, őszinte részvétét fejezi ki az elhunyt rendőr családjának, a sebesülteknek pedig jobbulást kíván.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában