Nagyvilág

2008.07.27. 19:13

Csodás megmenekülés: elütötte a vonat, felállt, majd továbbment

<p>Sydney - Felállt, továbbment, és azóta sem találják azt az ausztrál férfit, akit vasárnap reggel ütött el egy vonat Sydney déli részén - jelentette az ausztrál média.</p>

A "rejtélyes férfi" esetét, amit a biztonsági kamerák is megörökítettek, a mentőszolgálat szóvivője "csodás megmenekülésként" jellemezte.

A mentők és a rendőrség embereit helyi idő szerint reggel negyed nyolc után riasztották a Sydney déli részén található Bardell Park vasútállomáshoz, miután a mozdonyvezető jelentette, hogy elütött valakit. A mentősök három csapatot és egy fejsérültek ellátására és szállítására használt helikoptert is küldtek a baleset színhelyére, ahol viszont félórás keresés után sem találták meg a sérültet - írta Sydney Morning Herald című ausztrál lap.

A biztonsági kamerák megnézése után kiderült, hogy az elővárosi vonat tényleg elütött valakit , és még át is ment a sínek közzé került férfi felett. Az áldozat azonban az eset után felkelt, továbbment, és nemsokára el is hagyta az állomás területét.

Új-Dél Wales állam mentőszolgálatának szóvivője "csodás megmenekülésnek" nevezte az esetet, hozzátéve, hogy nem találtak sérülésre utaló nyomokat - közölte a Daily Telegraph című ausztrál lap.

A "rejtélyes férfit" azóta sem találták meg.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!