Magyarország

2007.10.29. 06:56

Sályi kislányhalál: iratbeszerzés folyik

<p>Sály - Nem merült fel olyan körülmény, ami miatt nyomozást kellett volna elrendelni a sályi kislány fulladásos halála miatt. Amikor a rendelőbe értek vele, már nem élt. A boncolás szerint szívérgyulladás miatt halt meg.</p>

A rendőrségen senki nem tett bejelentést, vagy feljelentést a napokban meghalt 15 esztendős sályi kislány ügyben - tudtuk meg dr. Vasas László alezredestől a Mezőkövesdi Rendőrkapitányság vezetőjétől. Elmondta, hogy tudnak arról, hogy kórboncnoki vizsgálatra került sor, de annak kapcsán sem kellett intézkedniük.
Mint arról korábban beszámoltunk, 15 esztendős lánynál - akinek egy négy hónapos csecsemője is van - influenzát állapított meg az ügyeletes orvos. A lány másnap reggel fuldokolni kezdett, és meghalt. Mire az ügyeletes orvoshoz vitték, már nem lehetett segíteni rajta. A boncolás szerint szívérgyulladás okolható a halállal. A lány nevelőapja azonban úgy véli, hogy az orvos nem járt el megfelelően.

Kompoltiné Jakab Ilona őrnagy a B.-A.-Z. Megyei Rendőr-főkapitányság kommunikációs iroda vezetője az információt azzal egészítette ki, hogy miután a főkapitányság bűnügyi osztálya tudomást szerzett a dologról, az eset körülményeinek megnyugtató tisztázása érdekében intézkedtek a szükséges iratok beszerzéséről.

Előzmények:

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!