ERDON Helyi hírek

2008.10.23. 10:28

Az életébe került...

<p>Érmihályfalva - Egy 18 éves érmihályfalvi fiatalember vesztette életét szerda este, amikor valószínűsíthetően alumínium és réz összetevőket akart lopni egy transzformátorról. S.G. élettelen testét 21.45 óra körül találták meg.</p>

A Bihar megyei Rendőrfelügyelőség szerkesztőségünkbe eljuttatott csütörtöki közleménye szerint a tragédia helyszíne az érmihályfalvi villanytelep. Ezzel szemben az Erdély Online-on több hozzászólásban is jelezték olvasóink, hogy az eset nem ott, hanem a volt Arovit konzervgyár területén történt. Ugyancsak a rendőrségi közlemény szerint a riasztást követően a hatóság rövid időn belül kiszállt a helyszínre, az elsődleges vizsgálat alapján pedig azt feltételezik, hogy a fiatalember belopózott a telepre, felmászott az egyik transzformátorra és ott megrázta az áram. A mentők kiérkezésekor S.G. már halott volt: az orvosok szerint szívinfarktust kapott, amit az áramütés idézett elő. A nyomozás folytatódik, de a rendőrség az idegenkezűség lehetőségét kizárta. Az áldozatot felboncolják, hogy a halál beálltának pontos körülményeit megállapítsák.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!